Aangezicht van de Efteling

Stormloop op Efteling-website voor nieuwe abonnementen

  • auteur Madelon

Vanaf deze week biedt de Efteling drie nieuwe abonnementsopties aan voor bezoekers: Classic, Plus en Premium. Deze veranderingen hebben geleid tot een stormloop op de website, met duizenden fans die zich in een digitale wachtrij bevonden. Meer dan drie duizend mensen waren geïnteresseerd in het vernieuwen of afsluiten van een abonnement.

Inhoudsopgave

    Details van de nieuwe abonnementen

    • Het Classic-abonnement, dat €225 per jaar of €20 per maand kost, geeft toegang tot het park op 290 dagen per jaar.
    • Het Plus-abonnement, de nieuwe standaard voor huidige abonnees, kost €275 per jaar of €25 per maand en biedt meer toegangsopties.
    • Het Premium-abonnement, geprijsd op €390 per jaar of €35 per maand, biedt onbeperkte toegang en extra voordelen zoals hogere kortingen en exclusieve evenementen.

    Alle abonnementen zijn exclusief parkeerkosten, waarvoor een apart abonnement moet worden afgesloten.

    Verkrijgbaarheid en aanmeldproces

    De nieuwe abonnementen zijn per direct beschikbaar, en de interesse is overweldigend. Veel Efteling-fans probeerden onmiddellijk hun abonnement te vernieuwen of over te stappen naar een van de nieuwe opties, wat resulteerde in lange digitale wachttijden. De Efteling heeft aangegeven dat ze werken aan het verbeteren van het aanmeldproces om iedereen zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

    Een achtbaan in de Efteling

    Wat betekent dit voor huidige abonnees?

    Huidige abonnees worden automatisch overgezet naar het Plus-abonnement. De bestelpagina is bedoeld voor mensen zonder abonnement, degenen wiens jaarabonnement is verlopen of bijna verloopt, en maandabonnees die willen overstappen naar Classic of Premium. Als je tevreden bent met Plus, hoef je niets te doen.

    Bekijk ook: Efteling verhoogt prijzen van abonnementen in 2024

    Kosten van losse tickets

    Voor bezoekers die geen abonnement willen, varieert de prijs van een los ticket afhankelijk van de dag en het seizoen. De prijzen liggen tussen €38,00 en €51,00 per dag​​. Dit maakt het voor het eerst in de geschiedenis van de Efteling mogelijk dat de prijs van een los ticket boven de €50,00 komt op drukke dagen.

    De waterbaan in de Efteling

    Efteling opzeggen

    Vind jij het abonnement door de prijsstijging simpelweg te duur geworden? Of bezoek je het park niet vaak? Wat je reden ook is, je abonnement op de Efteling opzeggen doe je eenvoudig met 123opzeggen. Vul je gegevens in, download de opzegbrief en laat ons de rest voor je regelen!

    Landschap
    Golf