Een man loopt in een museum waarbij allerlei klassieke schilderijen om hem hangen aan de muur.

Abonnementen voor dagjes weg: ontdek de mogelijkheden of zeg ze eenvoudig op

  • auteur Jelle

Met uitstapjes-abonnementen kun je eenvoudig en voordelig verschillende locaties bezoeken, zoals musea, dierentuinen, en pretparken. In dit artikel bespreken we de voordelen van diverse abonnementen, van de Museumkaart tot de Hotelbon, en hoe je ze ook weer eenvoudig kunt opzeggen wanneer ze niet meer bij je passen.

Inhoudsopgave

    Abonnementen voor een dagje uit

    Met een abonnement voor dagjes uit kun je voordelig diverse locaties bezoeken, zoals musea, dierentuinen, en pretparken. Of je nu kiest voor een Museumkaart, Efteling-abonnement, of Hotelbon, je geniet van voordelen en flexibiliteit. Bovendien kun je deze abonnementen eenvoudig opzeggen als ze niet meer bij je passen.

    Een hotelkamer met zicht op een Europese stad

    Hotelbon

    Een Hotelbon abonnement biedt de mogelijkheid om tegen een vast bedrag te overnachten in verschillende hotels, vaak met kortingen of gratis overnachtingen. Het is een geweldige optie voor reizigers die graag nieuwe plekken ontdekken. Dit lidmaatschap geeft je flexibiliteit in hotelkeuze en biedt vaak toegang tot exclusieve deals die niet beschikbaar zijn voor niet-leden. Wil je je abonnement beëindigen? Kijk dan op de website van de aanbieder voor informatie over het opzegproces.

    Hoe werkt een hotel jaarkaart?

    Met een hotel jaarkaart krijg je vaak enkele gratis overnachtingen per jaar, afhankelijk van je gekozen lidmaatschap. Let wel op de voorwaarden, zodat je precies weet welke voordelen je krijgt en hoe vaak je deze kunt gebruiken. Houd er ook rekening mee dat het belangrijk is om goed te lezen over opzegtermijnen en -voorwaarden.

    Waar kun je een Hotelbon inleveren?

    De Hotelbon is in te wisselen bij aangesloten hotels in diverse Europese regio’s. Kijk op de website van de Hotelbon voor een overzicht van deelnemende locaties. Zo kun je gemakkelijk vinden waar je de bon kunt gebruiken en welke hotels er korting of speciale deals bieden.

    Hotelbon opzeggen

    Wil je je Hotelbon opzeggen omdat je hem weinig of niet gebruikt? Doe dat dan gemakkelijk en snel via 123opzeggen.

    Een vrouw staat in het museum te kijken naar schilderen met een museumkaart

    Museumkaart

    De Museumkaart biedt voor €75 per jaar onbeperkt toegang tot meer dan 500 musea in Nederland, van het Rijksmuseum tot lokale musea door het hele land. Dit is ideaal voor mensen die regelmatig musea willen bezoeken. Wil je de Museumkaart opzeggen? Je kunt de kaart eenvoudig opzeggen via de website van de Museumkaart of bij deelnemende musea.

    Museumjaarkaart kopen bij ANWB

    Hoewel de Museumkaart niet via de ANWB te koop is, biedt de ANWB wel andere kortingen voor culturele uitstapjes. De Museumkaart kun je eenvoudig online bestellen of bij een museum dat deelneemt aan het programma.

    Wat kost een Museumkaart in 2024?

    Een museumkaart voor volwassenen kost €75,00, voor jongeren en kinderen €39,00.

    Museumkaart opzeggen

    Wil je je Museumkaart opzeggen omdat je hem weinig of niet gebruikt? Doe dat dan gemakkelijk en snel via 123opzeggen.

    Een gezin loopt rond op de kermis

    Efteling

    Een Efteling-abonnement biedt onbeperkte toegang tot dit populaire Nederlandse pretpark en kost €205 voor volwassenen en €165 voor kinderen van 4 tot 17 jaar. Dit abonnement geeft ook extra voordelen zoals vriendenkortingen en toegang tot speciale evenementen.

    Efteling opzeggen

    Om het Efteling-abonnement op te zeggen, kun je terecht bij de klantenservice van de Efteling of hun website voor meer informatie over de opzegmogelijkheden. Wil je juist gemak en er niet naar omkijken? Dan kun je de Efteling opzeggen via 123opzeggen.

    Een vader is met zijn dochter in de dierentuin

    Burgers' Zoo

    Met een Burgers' Zoo-abonnement kun je voor €75 per jaar als volwassene genieten van alle themagebieden, zoals de Bush en Safari. Kinderen van 4 tot 20 jaar betalen €68 per jaar. Als lid krijg je ook korting op andere parken, zoals 50% bij Artis en 30% bij Wildlands Adventure Zoo.

    Burgers' Zoo opzeggen

    Het opzeggen van je abonnement kan via de klantenservice van Burgers' Zoo. Ze helpen je graag verder met het proces. Wil je juist gemak en er niet naar omkijken? Dan kun je Burgers' Zoo opzeggen via 123opzeggen.

    Wildlands

    Voor €69,50 per jaar kunnen volwassenen onbeperkt genieten van de avontuurlijke werelden in Wildlands Adventure Zoo Emmen, terwijl kinderen (3 t/m 17 jaar) €44,50 betalen. Dit abonnement biedt ook voordelen, zoals korting op eten en souvenirs, en toegang tot speciale evenementen zoals WILDnights​.

    Wildlands opzeggen

    Je kunt je Wildlands-abonnement eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met hun klantenservice. Je kan ook gemakkelijk via een opzegbrief Wildlands opzeggen.

    Beekse Bergen

    Een Beekse Bergen-abonnement kost €82 per jaar voor volwassenen en kinderen vanaf 3 jaar, en geeft je toegang tot zowel het Safaripark als Speelland Beekse Bergen. Abonnementhouders krijgen korting op parkeren en kortingen bij partnerparken​.

    Beekse Bergen opzeggen

    Je kunt je Beekse Bergen-abonnement eenvoudig opzeggen door contact op te nemen met de klantenservice van Beekse Bergen. Wil je juist gemak en er niet naar omkijken? Dan kun je Beekse Bergen opzeggen via 123opzeggen.

    Conclusie

    Abonnementen voor dagjes weg, zoals de Museumkaart, Hotelbon, en jaarpassen voor dierentuinen en pretparken, bieden geweldige mogelijkheden voor regelmatige uitstapjes met flinke besparingen. Ze geven toegang tot een brede selectie van musea, parken en evenementen, wat ideaal is voor mensen die graag nieuwe plekken ontdekken. Bovendien is het opzeggen van deze abonnementen eenvoudig, via 123opzeggen.

    Landschap
    Golf