Mensen kijken allemaal naar hun eigen scherm op hun Netflix abonnement.

Netflix abonnementen vergelijken: welk past bij jou?

  • auteur Jelle
  • Laatst geüpdatet:

De verschillende Netflix abonnementen maken streaming eenvoudiger dan ooit, maar hoe weet je welke optie het beste bij jou past? In deze blog ontdek je alles over de Netflix abonnementen, inclusief de Netflix kosten, beeldkwaliteit en de voordelen van elk abonnement. Ontdek welk abonnement het beste bij jouw kijkbehoeften aansluit!

Inhoudsopgave

Welke Netflix abonnementen zijn er?

Netflix biedt drie abonnementsopties, elk met unieke kenmerken en prijzen. Hieronder vind je een overzicht van wat de Netflix abonnementen te bieden hebben.

Iemand kijkt met een Neflix standaard abonnement naar zijn tv

Netflix abonnement kosten

Basic abonnement: €7,99 per maand

Het Basic abonnement is ideaal voor de budgetbewuste kijker. Voor €7,99 per maand krijg je toegang tot de volledige Netflix-bibliotheek, maar dan wel in standaard beeldkwaliteit (SD). Je kunt met dit abonnement op één apparaat tegelijk streamen, wat het perfect maakt voor mensen die meestal alleen kijken en geen behoefte hebben aan hogere resoluties.

Kenmerken Netflix Basic:

  • Prijs: €7,99 per maand

  • Beeldkwaliteit: SD

  • Schermen: 1

Standaard abonnement: €11,99 per maand

Voor €11,99 per maand biedt het Standaard abonnement betere kwaliteit, met HD-resolutie en de mogelijkheid om op twee schermen tegelijkertijd te kijken. Dit is de beste keuze voor koppels of kleine huishoudens die samen willen genieten van Netflix zonder de bank te breken.

Kenmerken Netflix Standaard:

  • Prijs: €11,99 per maand

  • Beeldkwaliteit: HD

  • Schermen: 2

Premium abonnement: €15,99 per maand

Het Premium abonnement biedt de ultieme kijkervaring, perfect voor gezinnen of filmfanaten die niet willen inleveren op beeld- en geluidskwaliteit. Voor €15,99 per maand kun je streamen in Ultra HD en Dolby Atmos (afhankelijk van de titel), en kijken op maximaal vier schermen tegelijk.

Kenmerken Netflix Premium:

  • Prijs: €15,99 per maand

  • Beeldkwaliteit: Ultra HD

  • Schermen: 4

Netflix wil af van het Netflix Basic abonnement.

Vergelijking van de Netflix abonnementen

Om het juiste Netflix-abonnement te kiezen, is het belangrijk om na te denken over je kijkgedrag, je budget en met hoeveel mensen je het abonnement wilt delen. Hier zijn enkele overwegingen om te maken:

  1. Beeldkwaliteit – Kijk je veel op grote schermen? Dan is HD of Ultra HD zeker de moeite waard. Het Basic abonnement biedt standaarddefinitie, wat prima is voor kleinere schermen of oudere tv's.

  2. Aantal gebruikers – Woon je samen of wil je je abonnement delen met familie of vrienden? Overweeg dan het Standaard- of Premium-abonnement, zodat je tegelijkertijd kunt kijken zonder elkaar te storen.

  3. Budget – Voor de budgetbewuste kijker is het Basic abonnement een aantrekkelijke keuze. Maar als je liever geniet van een betere kijkervaring en bereid bent iets meer te betalen, overweeg dan een upgrade.

Samen kijken naar een serie dankzij Netflix abonnementen

Wat is de beste keuze voor jou?

Hier is een kort overzicht van welk Netflix abonnement geschikt is voor verschillende soorten kijkers:

  • Solo kijkers: Basic abonnement. Betaalbaar en ideaal voor één scherm.

  • Koppels: Standaard abonnement. Goede kwaliteit en twee schermen.

  • Gezinnen en gedeelde huishoudens: Premium abonnement. Hoogste kwaliteit en vier schermen voor het hele gezin.

Netflix opzeggen bij 123opzeggen

Ben je klaar met Netflix of wil je misschien even pauzeren? Bij 123opzeggen kun je eenvoudig Netflix opzeggen. Met onze handige opzegservice hoef je alleen maar enkele stappen te volgen, en wij regelen de rest voor je.

Veelgestelde vragen

  • Kan ik mijn Netflix abonnement aanpassen? Ja, je kunt op elk moment wisselen tussen de Netflix abonnementen in je accountinstellingen. Netflix rekent dan automatisch het nieuwe tarief.

  • Heb ik altijd toegang tot dezelfde content? Ja, alle Netflix abonnementen geven toegang tot dezelfde films, series en documentaires. Het verschil zit hem alleen in de beeldkwaliteit en het aantal schermen waarop je kunt streamen.

  • Hoe zeg ik mijn Netflix abonnement op? Je kunt je Netflix-abonnement eenvoudig opzeggen via je accountinstellingen. Of zeg het op via 123opzeggen.

Conclusie

Of je nu een Basic, Standaard, of Premium abonnement wilt, de Netflix abonnementen bieden allemaal toegang tot een uitgebreide collectie films en series. Ontdek welk abonnement het beste bij jou past en geniet van alles wat Netflix te bieden heeft!

Landschap
Golf