Een jongen en een meisje zitten op de bank en kijken naar NLziet op de televisie

NLZiet verhoogt prijzen en biedt goedkoper abonnement aan met reclame

  • auteur Madelon

Ook NLziet heeft aangekondigd de prijzen voor de abonnementen te gaan verhogen. Hiermee volgt de streamingdienst het voorbeeld van concurrenten als Videoland en Netflix. Het nieuwe Basis-abonnement, dat €7,95 per maand kost, is met reclame en staat gebruikers toe op één apparaat te kijken. Bovendien worden de andere abonnementen ook een paar euro duurder per maand.

Inhoudsopgave

    Drie verschillende abonnementen bij NLZiet

    NLziet introduceert een nieuw abonnement met reclame, waardoor er nu drie abonnementsopties zijn. Het Basis-abonnement kost €7,95 per maand en toont advertenties bij RTL- en Talpa-content, maar niet bij NPO Plus. Dit abonnement is de goedkoopste optie, maar het enige dat niet als jaarabonnement met korting beschikbaar is.

    Opgelet: Netflix gaat prijzen van abonnementen verhogen

    NLZiet kosten

    Voor wie zonder reclame on demand wil streamen, zijn er nu het NLziet Premium- en het NLziet Extra-abonnement. Deze abonnementen zijn in prijs verhoogd naar respectievelijk €9,95 en €11,95 per maand, terwijl de oude prijzen €8,95 en €10,95 per maand waren. NLziet legt uit in een e-mail aan bestaande klanten dat deze prijsstijging nodig is om 'de beste kijkervaring te kunnen blijven bieden'.

    Broers en zussen kijken NLZiet op de televisie in de woonkamer

    Reacties op de prijsverhoging van NLziet

    De reacties op de prijsverhoging en het nieuwe abonnement met reclame zijn verdeeld. Sommige gebruikers begrijpen dat een prijsstijging nodig is om de kwaliteit te waarborgen, terwijl anderen kritisch reageren met uitspraken als: "Hou je geld in je zak, doe er niet aan mee!"

    Leestip: Nederlanders betalen onnodig hoge internetkosten

    NLZiet opzeggen

    Ben jij het niet eens met de prijsverhoging of ben je ontevreden over het assortiment bij NLZiet? Dan word het hoogtijd om je geld in je zakken te houden en je NLZiet abonnement op te zeggen. Gelukkig kan dit eenvoudig met de opzegbrief van 123opzeggen!  Vul je gegevens in, download de brief en laat ons de verzending voor je regelen!

    Landschap
    Golf